Belastingen & btw

Wie boekhouding zegt, denkt meteen ook aan fiscaliteit. Dankzij de uitgebreide kennis van uw accountancy-dossier kunnen wij u heel gericht en proactief adviseren om zo de fiscale druk zo laag mogelijk te houden, zonder dat u achteraf problemen ondervindt.

Wat is voor mij de optimale BTW-structuur?  Met welke formaliteiten dien ik rekening te houden?  Hoe maak ik mijn btw-aangifte, btw-listing, intracommunautaire aangifte,… ?  Ik heb een controle van BTW en/of BBI , wat moet er nu gebeuren?  Het zijn slechts enkele vragen die elke ondernemer zich stelt. Wij bieden een antwoord op al die vragen en ondersteunen u waar nodig. Wij staan daarbij ook paraat indien u een controle zou krijgen.

Of u nu een individu (personenbelasting), een niet-inwoner (belasting niet-inwoner), een vennootschap (vennootschapsbelasting) of een VZW (rechtspersonenbelasting) bent, vanuit de kennis die wij hebben opgedaan uit uw organisatie en uw boekhouding, kunnen wij u ook begeleiden bij uw fiscale verplichtingen.  Wij denken graag mee met uw groeiend verhaal en helpen u maximaal te optimaliseren. Zo leiden we u dan ook veilig langs de fiscale valkuilen.

Hoe kunnen we u helpen?

Op zoek naar een eersteklas consultant en een succesvolle aanpak?

Alle onderdelen van de fiscaliteit behoren tot onze courante dienstverlening, waaronder naast btw ook de vennootschaps-, personen- en rechtspersonenbelasting. Het identificeren en tijdig opsporen van belastingopportuniteiten en de verdediging van het klantendossier – inbegrepen eventuele bezwaarprocedure en geschillenbehandeling – behoren eveneens tot onze dagelijkse activiteiten.

  • up-to-date advies, volgens de Belgische fiscale wetgeving en Europese regelgeving
  • opstellen van uw belastingaangifte(s)
  • periodieke btw-aangifte
  • verdediging van uw dossier tijdens btw- en belastingcontroles
  • vennootschapsrechtelijke transacties
  • rulingaanvragen